Nationale actie

Nationaal

Financiering van een nieuwe Jeep® Renegade met een aflopend krediet tegen een scherp rentetarief van 2,99%*.

U rijdt al een nieuwe Jeep® Renegade vanaf € 269* per maand.

* o.v.b. 60 maanden, 2,99% rente, 31% aanbetaling en 20% slottermijn

LogoFinanciering van een nieuwe Jeep Renegade met een aflopend krediet tegen een scherp rentetarief van 2,99%*. U rijdt al een nieuwe Jeep Renegade vanaf € 269* per maand.

* o.v.b 60 maanden, 2,99% rente, 31% aanbetaling en 20% slottermijn.

Bij aflopend krediet leent u geld voor de aankoop van een nieuwe auto en u lost deze lening af in een door u gekozen looptijd. De maandelijkse bedragen blijven gedurende de gehele looptijd gelijk, waardoor u precies weet waar u aan toe bent. De vaststelling van de looptijd en de hoogte van het te betalen maandbedrag wordt bepaald op basis van uw budget, de aanschafprijs van de auto en de looptijd.

HOE WERKT HET?

Kies bij uw dealer uw nieuwe of gebruikte auto uit en bepaal de gewenste looptijd van de lening. Wanneer u een auto inruilt of een aanbetaling doet, dan wordt dit bedrag in mindering gebracht op de aanschafprijs van de auto. Het nog te betalen bedrag en de rente betaalt u in vaste maandbedragen terug gedurende de looptijd van de lening.

VOORDELEN AFLOPEND KREDIET:

• u bent direct economisch eigenaar van de auto
• vast gefinancierd bedrag
• vaste rente en vaste maandbedragen gedurende de looptijd
• one stop shopping bij uw FCA dealer
• scherpe maandtarieven

Bent u op zoek naar meer informatie over deze promotie?

Het financieringsaanbod betreft een Aflopend Krediet via Jeep Financial Services, handelsnaam van FCA Capital Netherlands B.V. (AFM vergunningsnummer 12013694).

Wijzigingen en fouten voorbehouden. Alle genoemde prijzen zijn, indien van toepassing, inclusief opties, BTW, BPM en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken. Afgebeelde modellen en prijzen kunnen afwijken van de werkelijkheid onder voorbehoud van wijzigingen in assurantiebelasting, wegenbelasting en BTW. FCA Netherlands B.V. besteedt de grootst mogelijke aandacht aan de organisatie van haar acties en het beheer van de website. Desondanks kan het voorkomen dat de weergegeven of verstrekte informatie niet volledig of niet juist is. Eventuele onzorgvuldigheden, spelfouten of andere fouten op deze website of andere door FCA Netherlands B.V. openbaar gemaakte (promotionele) materialen, kunnen niet aan FCA Netherlands B.V. worden tegengeworpen noch enige verplichting aan FCA Capital Nederland B.V..FCA Capital Nederland B.V. behoudt zich het recht voor om onvolledig of incorrect ingevulde aanvragen uit te sluiten van deelname. FCA Capital Nederland B.V. behoudt zich het recht om de actie zonder opgaaf van reden te wijzigen of te beëindigen. Alleen geldig bij deelnemende dealers.

-->